O firmi

Knjigovodstvo Knjiški moljac d.o.o. se bavi pružanjem knjigovodstvenih usluga za preduzetnike i preduzeća u skladu sa važećim propisima Republike Srbije. Sedište Knjigovodstva Knjiški moljac je u Mirijevu u ulici Vitezova Karađorđeve zvezde 50.

Zaposleni u Knjigovodstvu Knjiški moljac su visoko obrazovani i poseduju sertifikate za ovlašćenog računovođu. Knjiženje poslovnih promena obavljamo na najsavremenijem knjigovodstvenom programu. Računarska obrada podataka omogućava nam brzo evidentiranje Vaših nastalih poslovnih promena uz minimizaciju mogućih grešaka. Takođe, na Vaš zahtev u kratkom vremenskom roku može da izradimo veliki broj različitih izveštaja potrebnih za donošenje poslovnih odluka.

Pored navedenog programa za knjigovodstvo naši računari su snabdeveni programom za zaštitu podataka, te se Vaša dokumentacija nalazi u sigurnim rukama. Knjigovodstvo Knjiški moljac pruža mogućnost prilagođavanja svakom klijentu. Izbor najoptimalnijeg rešenja za vođenje poslovnih knjiga. Vođenje finansijskog knjigovodstva, robno – materijalnog knjigovodstva, obračuni zarada, blagajne, osnovnih sredstava, kao i veliki broj posebnih programa za izradu zakonom propisanih obrazaca i poreskih prijava.

Obavljamo usluge knjigovodstva sa izradom završnog računa za sve klijente. Knjigovodstvo Knjiški moljac obavlja i usluge izrada završnog računa i za preduzeća, preduzetnike i udruženja koja nisu klijenti preduzeća. Izrada završnog računa i za skupštine stanara stambenih zgrada uz pomoć prilikom registracije istih kao pravnih lica.